Λίγα λόγια για εμένα Ονομάζομαι Ιωαννίδου Θεοδώρα και είμαι γεννημένη στις 23 Απριλίου του 1996. Αποτελώ την τρίτη και μικρότερη...

Η συγγραφέας Ιωαννίδου Θεοδώρα συστήνεται στο ηλεκτρονικό περιοδικό WritersgrΛίγα λόγια για εμένα

Ονομάζομαι Ιωαννίδου Θεοδώρα και είμαι γεννημένη στις 23 Απριλίου του 1996. Αποτελώ την τρίτη και μικρότερη κόρη μιας τρίτεκνης οικογένειας. Κατάγομαι από την πανέμορφη Θεσσαλονίκη και κατοικώ σε μια επαρχία της ανατολικής περιφέρειας της. Αποφοίτησα από το Ενιαίο Λύκειο Επανομής, ενώ πλέον σπουδάζω ψυχολογία στην Θεσσαλονίκη. Το πρώτο μου έργο ονομάζεται ‘‘Όσα μου στέρησε η ζωή’’ και εκδόθηκε τον Απρίλη του 2016 από τις Πρότυπες εκδόσεις Πηγή. Τον ελεύθερο μου χρόνο γράφω ασταμάτητα στον υπολογιστή ενώ μου αρέσει να χαλαρώνω βλέποντας ταινίες ή διαβάζοντας μυθιστορήματα. Λατρεύω τα ζωάκια γι’αυτό και έχω αρκετά κατοικίδια. Ακόμη αγαπώ πάρα πολύ το θέατρο για αυτό και ξεκλέβω χρόνο ώστε να επισκεφθώ διάφορες παραστάσεις. Εύχομαι κάποτε να γράψω κάτι σε θεατρικό και να το δω να ανεβαίνει στη σκηνή, είναι κάτι που το λαχταρώ και το επιθυμώ.


Όλο το έργο διαδραματίζεται στην Ελλάδα του 1964 ενώ μεταβαίνει και σε άλλες χρονικές περιόδους κάνοντας αναδρομές στο 1953 όπου και ολοκληρώνεται στο χρονικό έτος του 2009. Είναι μυθοπλασία κοινωνικο-αισθηματικού χαρακτήρα με πρωταγωνιστές που βιώνουν διάφορα πάθη και η πλοκή όλο και περισσότερο ταράζει τις ζωές τους όταν τα μυστικά βγαίνουν στη φόρα και αποκαλύπτονται οι μάσκες. Στο οπισθόφυλλο του βιβλίου ‘Όσα μου στέρησε η ζωή’’ θα βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το έργο.  

0 σχόλια:

Εκδόσεις Ψυχογιός

Εκδοτικός Οίκος Λιβάνη

Εκδόσεις Παπαδόπουλος

Εκδόσεις Αέναον

Public

Sponsor

Find Us On Facebook

Social Share

Συνολικές προβολές σελίδας