Βιογραφικό Η Νεφέλη γεννήθηκε στα Ιωάννινα το 1973 όπου και διαμένει μέχρι σήμερα. Έχει λάβει μέρος σε λογοτεχνικούς διαγωνισμούς, λογ...

Η Νεφέλη Πόπη Ζάνη επιστρέφει με ένα καινούριο βιβλίο! Δείτε στο ηλεκτρονικό περιοδικό Writersgr την πλούσια Βιβλιογραφία της


Βιογραφικό
Η Νεφέλη γεννήθηκε στα Ιωάννινα το 1973 όπου και διαμένει μέχρι σήμερα. Έχει λάβει μέρος σε λογοτεχνικούς διαγωνισμούς, λογοτεχνικά project, δύο συλλογικά βιβλία και αρκετά διηγήματά της είναι δημοσιευμένα σε διάφορους  ιστότοπους. Αρθρογραφεί στον ηλεκτρονικό και έντυπο τύπο καθώς και στο προσωπικό της ιστολόγιο. Είναι μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Λογοτεχνών (Π.Ε.Λ.). 


"Φυγαδεύοντας συναισθήματα", Εκδόσεις Γεωργίου
Η συγγραφέας Νεφέλη Πόπη Ζάνη επιστρέφει με ένα καινούριο βιβλίο, προσεγγίζοντας μ' ένα μοναδικό τρόπο την φιλία, τον έρωτα, την ζωή, τον θάνατο και υπαρξιακά ζητούμενα,  προτρέποντάς μας  να παραμείνουμε ζωντανοί και άνθρωποι.
Το βιβλίο χωρίζεται σε τρεις ενότητες.
Η πρώτη ενότητα με τίτλο «Δια_φεύγω» περιλαμβάνει πεζά ποιήματά, τα οποία γράφτηκαν σε στιγμές που η συγγραφέας είχε την ανάγκη να δραπετεύσει είτε από τα κακώς κείμενα της προσωπικής της ζωής, είτε από τη δυσφορία της προς το σύστημα ή της κοινωνίας κλπ. Η δεύτερη ενότητα με τίτλο «Δια_πιστώσεις» περιλαμβάνει αποφθεγματικά κείμενα όπου όπως φανερώνει και ο τίτλος της ενότητας, διαπιστώνει κάποια πράγματα από και για την ζωή στα οποία όμως έχει το δικαίωμα πληρωμής στο μέλλον …επί πιστώσει, εννοώντας πως όπως όλοι μας έτσι και εκείνη κάποια στιγμή θα «εξοφλήσει» εκείνα που της αναλογούν προς τους άλλους και οι τωρινές διαπιστώσεις της θα είναι αυτές που θα την κάνουν καλύτερη για εκείνη την στιγμή. Στην τρίτη και τελευταία ενότητα, με τίτλο «Δια_τρέχοντας», υπάρχουν προτάσεις και στροφές που γραφόντουσαν πάντα στο πόδι και συνήθως όταν βρισκόταν έξω, οπουδήποτε, στη δουλειά, στην βόλτα, σ’ ένα καφέ, για φαγητό, σ’ ένα ταξίδι και η έμπνευση δεν την άφηνε σε ησυχία αν δεν σημείωνε κάπου τα όσα αποκόμιζε. Γραφόντουσαν όπως γράφει και στο βιβλίο «δια_τρέχοντας από – και – την πραγματικότητα».
 
Έργα της ιδίας

Βιβλιογραφία
“Το τανγκό της ψυχής μου”_Εκδόσεις Οσελότος (2011)
“Όταν μου μίλησαν οι άγγελοι”_Εκδόσεις Οσελότος (2014)
“Γεννημένος δυο φορές”_Revolution Εκδοτική (2014)
“Φυγαδεύοντας συναισθήματα”_Εκδόσεις Γεωργίου (2015)

Συμμετοχή σε συλλογικά έργα
Μια ιστορία κάθε μέρα (2012)
Φίλων Σοφίες. 203 αποφθέγματα (2014)
Ιωάννινα: Ιστορίες της πόλης μας (2014)
Καλλιτεχνικό ημερολόγιο, διοργάνωση τοβιβλίο.net (2015)
Ανθρώπων έργα (2015)

Συμμετοχή σε λογοτεχνικά project
25η ώρα (2014)
120 λέξεις (2015)
Το γραμμόφωνο (2015)
25 λέξεις (2015)
inner.gr (2016)

0 σχόλια:

Εκδόσεις Ψυχογιός

Εκδοτικός Οίκος Λιβάνη

Εκδόσεις Παπαδόπουλος

Εκδόσεις Αέναον

Public

Sponsor

Find Us On Facebook

Social Share

Συνολικές προβολές σελίδας