Σαν σήμερα γεννήθηκε η αγαπημένη μας Λητώ Τσακίρη ! Το ηλεκτρονικό περιοδικό Books 'n' more εύχεται στην Λητώ Τσακίρη ΧΡΟΝΙΑ ...

Το ηλεκτρονικό περιοδικό Books 'n' more εύχεται στην Λητώ Τσακίρη ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ για τα γενέθλιά της!!

Σαν σήμερα γεννήθηκε η αγαπημένη μας Λητώ Τσακίρη! Το ηλεκτρονικό περιοδικό Books 'n' more εύχεται στην Λητώ Τσακίρη ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ για τα γενέθλιά της! Ένα μικρό δώρο με τις καλύτερες ευχές όλης της ομάδας των συνεργατών μας για χαρούμενα γενέθλια!

 ''Για κάθε κρυφή επιθυμία που την άκουσαν μόνο μερικά κεριά υπάρχει ένα όνειρο που καίγεται να γίνει αληθινό''. 
Να έχετε υγεία, τύχη, καλούς φίλους και υπέροχες αναμνήσεις. Ευχόμαστε αυτές οι ευχές να κρατήσουν μία ζωή
   
 Books 'n' more

Η Λητώ Τσακίρη είναι Θεσσαλονικιά με καταγωγή από τη Νέα Μηχανιώνα. Γεννήθηκε δίπλα στη θάλασσα, μεγάλωσε με τις ιστορίες των προσφύγων της Μικράς Ασίας, και τις απίθανες διηγήσεις των παλιών Ναυτικών.
Στα πρώτα της επαγγελματικά βήματα υπήρξε κειμενογράφος διαφημιστικών μηνυμάτων, εκφωνήτρια, παραγωγός & υπεύθυνη διαφήμισης στον Ραδιοφωνικό Σταθμό της ΔΕΘ.
Έγραφε και επιμελούνταν αφιερώματα μόδας για τη Βόρεια Ελλάδα στο περιοδικό "Εlle", είχε δική της Διαφημιστική Εταιρία, και ήταν μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Ηθοποιών με συμμετοχές σε πλήθος παραστάσεων (ενηλίκων & παιδικές) καθώς και στις Γιορτές Ανοιχτού Θεάτρου Θεσσαλονίκης.
Είναι πτυχιούχος του Παιδαγωγικού Τμήματος Προσχολικής Εκπαίδευσης του Βόλου, με εξειδίκευση στην "Ψυχική Υγεία & την Ειδική Αγωγή" από το ΤΕΙ Λάρισας. Έχει κάνει "Εκπαίδευση Εκπαιδευτών" και είναι Πιστοποιημένη Εισηγήτρια του ΕΚΕΠΙΣ διδάσκει Δημιουργική Απασχόληση σε συναδέλφους μέσω Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, είναι ιδιοκτήτρια του Κέντρου Προσχολικής Αγωγής "Λητώ" στην πόλη της Λάρισας, μητέρα δυο αγοριών, λατρεύει τα παιδιά και πάντα γράφει τους ρόλους για τις παραστάσεις των μικρών της μαθητών. Έμμετρά της έχουν δημοσιευτεί στο Περιοδικό "Παράθυρο στην Εκπαίδευση"

(2015)Στου ονείρου μου την άκρη... φιλία έχω και αγάπη, Διάπλους
(2014) Οι θαλασσινές ιστορίες του καπετάν Νικόλα, Διάπλους
(2014) Ονειρομαζώματα μαγικά καμώματα, Διάπλους
(2013) Η Ζιζή η λαγουδίνα έχει κόρη μπαλαρίνα, Διάπλους
 

0 σχόλια:

Εκδόσεις Ψυχογιός

Εκδοτικός Οίκος Λιβάνη

Εκδόσεις Παπαδόπουλος

Εκδόσεις Αέναον

Public

Sponsor

Find Us On Facebook

Social Share

Συνολικές προβολές σελίδας