Η συγγραφέας Δήμητρα Ιωάννου σας περιμένει το Σάββατο 20/5/17 στις 20:00 στη Σύρο για να γνωρίσετε το νέο της βιβλίο με τίτλο ΟΙ ΓΙΟΙ Τ...

Η συγγραφέας Δήμητρα Ιωάννου σας περιμένει το Σάββατο 20/5/17 στις 20:00 στη ΣύροΗ συγγραφέας Δήμητρα Ιωάννου σας περιμένει το Σάββατο 20/5/17 στις 20:00 στη Σύρο για να γνωρίσετε το νέο της βιβλίο με τίτλο ΟΙ ΓΙΟΙ ΤΗΣ ΓΑΛΑΝΗΣ ΚΥΡΑΣ (Ένα βιβλίο αφιερωμένο στη Σύρο).

ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 20 ΜΑΪΟΥ, ΣΤΙΣ 20.00

Ένα βιβλίο αφιερωμένο στη Σύρο, την πανέμορφη αρχόντισσα του Αιγαίου και δηλώνω συγκινημένη για την πρόσκληση του Δήμου Ερμούπολης για την παρουσίαση των Γιων Της Γαλανής Κυράς στο χώρο του ιστορικού κτιρίου της Δημοτική Βιβλιοθήκη Σύρου Ερμούπολης! Ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου στο Δήμο Σύρου - Ερμούπολης, στη Λέσχη Ανάγνωσης Ερμούπολης, στον κύριο Μανούσος Μανουσάκης και στον κύριο Panagiotis Kouloumpis που ανέλαβαν την παρουσίαση του βιβλίου, καθώς και στον κύριο Vagelis Paramanis που θα διαβάσει αποσπάσματα του βιβλίου.
Σας περιμένουμε όλους για να περάσουμε μια ξεχωριστή βραδιά με ζωντανή μουσική και συριανό παραδοσιακό 'ταρτάρισμα'!
Την επόμενη μέρα, Κυριακή 21 Μαΐου, ξεκινώντας από τη βιβλιοθήκη, θα πραγματοποιήσουμε λογοτεχνικό περίπατο, όπου ο κύριος Κουλουμπής κι εγώ θα σας μυήσουμε στις ομορφιές της Ερμούπολης και στα μυστικά των Γιων της Γαλανής Κυράς!
 Ένα μεγάλο ευχαριστώ στις ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ - PSICHOGIOS PUBLICATIONS που είναι πάντα κοντά μας!!! Ευχαριστώ θερμά τον πρόεδρο του επιμελητηρίου Πρέβεζας κύριο Ioannis Giamas για τη στήριξή του.


Δήμητρα Ιωάννου


Λίγα λόγια για το βιβλίο


Σύρος 1841 

Δυο ξένοι εμφανίζονται από το πουθενά στην πανέμορφη αρχόντισσα του Αιγαίου και ταράζουν τις ζωές των ντόπιων. Ένας μεγάλος έρωτας θα σαρώσει την καρδιά του πρώτου, σηματοδοτώντας τις εξελίξεις. Ο δεύτερος, ένας διάβολος με αγγελική μορφή, θα προσπαθήσει να γητέψει τη μονάκριβη κόρη του Δομένικου Βονασέρα, στοχεύοντας στο όνομα και στα πλούτη της οικογένειας. 

«Αμαρτίαι γονέων παιδεύουσι τέκνα», και οι επόμενες γενιές καλούνται να πληρώσουν τα φοβερά λάθη του παρελθόντος. Ο ουρανός σκοτεινιάζει και η σύγκρουση είναι αναπόφευκτη. Το καλό και το κακό πολεμούν στις ψυχές των Βονασέρα, που αγωνίζονται να παραμείνουν στο φως ή καταποντίζονται νικημένες στην άβυσσο. 

Δαμιανός, Δομήνικος, Λορέντζος. Τρεις άντρες, τρεις γενιές, που αφανίζονται από τα παράφορα πάθη τους ή λυτρώνονται από το μεγαλείο της αγάπης και τη θέρμη του έρωτα. 

Και πάνω από όλους, ο ακοίμητος πατριάρχης, ο γερο-Δομένικος Βονασέρας, που φυλάει καλά το φοβερό μυστικό της οικογένειας προστατεύοντας την αλήθεια. 

Ποια μυστικά περιφρουρούν εδώ και αιώνες οι φύλακες της οικογένειας; Ποιος θα κρατήσει στα χέρια του όλη τη δύναμη, κληρονομώντας τη γνώση; Θα επικρατήσει η σύνεση και η επιθυμία για το ανώτερο καλό ή όλα θα βουλιάξουν στην απληστία και στο σκοτάδι; 

Ένα μυθιστόρημα όπου ο έρωτας και το μυστήριο συνυπάρχουν αρμονικά, και η νησιώτικη ντοπιολαλιά ενσωματώνεται αβίαστα στη γραφή της συγγραφέως που ταξιδεύει τον αναγνώστη

0 σχόλια:

Εκδόσεις Ψυχογιός

Εκδοτικός Οίκος Λιβάνη

Εκδόσεις Παπαδόπουλος

Εκδόσεις Αέναον

Public

Sponsor

Find Us On Facebook

Social Share

Συνολικές προβολές σελίδας