Περίληψη Η Ελπίδα είναι μια γυναίκα που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην επαρχία με μεγάλες δυσκολίες. Σπούδασε και δούλεψε στην Αθήνα ...

Νέες κυκλοφορίες, Μοιραίο Κάρμα, Κυριακή Γκιόκα, εκδ. Δυάς

Περίληψη


Η Ελπίδα είναι μια γυναίκα που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην επαρχία με μεγάλες δυσκολίες. Σπούδασε και δούλεψε στην Αθήνα ως νοσηλεύτρια και με τον πενιχρό μιστό της βοηθάει τους γονείς της. Έχει κάτω του μετρίου εμφάνιση μα έχει μια μεγάλη καρδιά.
Κάθε πρωί για την δουλειά της παίρνει τον ηλεκτρικό σταθμό κάτω πατησιών όπου εκεί συνάντα και για πρώτη φορά τον Χρήστο, ένα πολύ εμφανίσιμο άντρα που όπως λέει και η ίδια «είναι σαν να έχει ξεπροβάλει από αφίσα διαφημίσεις καλλυντικών»
Τον ερωτεύεται κεραυνοβόλα και ξεκινάει ένας μονόπλευρος πλατωνικός έρωτας που μετρά πολλά χρόνια. Μαθαίνει τα πάντα για εκείνον και τρυπώνει κρυφά στην ζωή του.
Ξέρει καλά πως ένας τέλειος, τέτοιος άντρας ποτέ δεν θα την κοιτούσε πότε, μα ελπίζει και συνεχίζει να τον αγάπα, ως που μια μέρα παύουν να συναντιούνται.
Χάνονται μόνο για λίγο συνειδητά.
Η προϊστάμενη της ξέροντας τις δυσκολίες της οικογένειας της, της προτείνει ως δεύτερη εργασία να αναλάβει ως αποκλειστική απογευματινή νοσοκόμα την φροντίδα του γιου της καλύτερης της φίλης που είναι σε καταστολή.
Η Ελπίδα έρχεται αντιμέτωπη με το παιχνίδι της μοίρας που την περιγελά βλέποντας μπροστά της τον αγαπημένο της, τον πλατωνικό έρωτα της, τον Χρήστο.
Αναλαμβάνει δίχως δεύτερη σκέψη και με μόνη της έγνοια την καλυτερέψει της υγείας του ( αν και οι γιατροί δίνουν πολύ λίγες ελπίδες) κάνει την ζωή της σκοπό να ξυπνήσει από αυτό τον λήθαργο θάνατο αυτό τον άντρα.
Μια μάχη ξεκίνα, φέρνοντας ως πρωταγωνιστή τα συναισθήματα κόντρα στην εμφάνιση…
Και κάπου εκεί είναι που  η Ελπίδα αφήνετε να περπατά πάνω στα βήματα που της χαράζει το Μοιραίο Κάρμα της….

Βιογραφικό


Η  Κυριακή Γκιόκα γεννήθηκε και κατοικεί στη πόλη, προστάτιδα της θεάς Δήμητρας, την Ελευσίνα. Σπούδασε σχέδιο μόδας, «Mondelist Fashion Designer.» Στη Πέμπτη δημοτικού, ο δάσκαλος της μέσα από τις εκθέσεις, διάκρινε το ταλέντο της στη γραφή. Για εκείνη, τα διηγήματα είναι το καταφύγιο της. Ένα όχημα για να δραπετεύει και να εισχωρεί στο δικό της κόσμο. Εκεί συναντάει τους πρωταγωνιστές της, αφηγώντας της τις ιστορίες τους. Με πλοηγό τη φαντασία, τα ταξίδια ανά τον κόσμο που έχει πραγματοποιήσει η ίδια. Μέχρι τώρα, έχει γράψει πολλά διηγήματα που καρτερικά περιμένουν να γίνουν βιβλία για να ταξιδέψουν και άλλους ανθρώπους, στο κόσμο του έρωτα, του πάθους, του μοιραίου και της πραγματικής αγάπης. Ο Έρωτας στην Κορέα, είναι το πρώτο της βιβλίο.

Για παραγγελίες πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο:


0 σχόλια:

Εκδόσεις Ψυχογιός

Εκδοτικός Οίκος Λιβάνη

Εκδόσεις Παπαδόπουλος

Εκδόσεις Αέναον

Public

Sponsor

Find Us On Facebook

Social Share

Συνολικές προβολές σελίδας